Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8998
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКацька, В. О.-
dc.date.accessioned2019-12-20T12:03:34Z-
dc.date.available2019-12-20T12:03:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8998-
dc.description.abstractПостійне поповнення тематичної групи „назви посуду та аксесуари” відбувається: а) шляхом уведення в обіг власних національномовних новотворень; б) калькуванням з інших мов; в) запозиченням іншомовних лексем з подальшим їх коригуванням та пристосуванням до норм і законів української мови.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: тези доповідей (Мелітополь, 11-22 листопада 2019 р.). Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки;С. 97-98-
dc.subjectмоулдиuk
dc.subjectплунжериuk
dc.subjectкарвінгuk
dc.subjectджагаuk
dc.subjectджигерuk
dc.subjectстрейнерuk
dc.subjectримерuk
dc.subjectдиспенсерuk
dc.titleФормування та особливості термінів харчової промисловості (назви посуду та аксесуарів)uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-2019 02.12-97-98.pdf421.01 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.