Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8756
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОблещенко, А. Д.-
dc.date.accessioned2019-12-06T07:30:40Z-
dc.date.available2019-12-06T07:30:40Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8756-
dc.description.abstractВ результаті науково-технічного прогресу з'явилися нові технологічні можливості, які не тільки дозволили удосконалити технології виробництва йогуртів, а й розробити різні способи їх виговлення. Відомо, що в даний час використовуються два способи виробництва, такі як резервуарний і термостатний. Таким чином, виникає необхідність дослідити та порівняти технології виготовлення, схеми та обладнання технологічної лінії виробництва йогурту, визначення доцільності використання резервуарного і термостатного способу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesVII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій;(С. 45)-
dc.subjectвиробництво йогуртівuk
dc.subjectкисломолочні продуктиuk
dc.subjectтехнологічні лініїuk
dc.titleАналіз технологій виробництва йогуртівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЕКТ Тези студ_конф 2019-46.pdf314.22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.