Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8756
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Облещенко, А. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-06T07:30:40Z | - |
dc.date.available | 2019-12-06T07:30:40Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8756 | - |
dc.description.abstract | В результаті науково-технічного прогресу з'явилися нові технологічні можливості, які не тільки дозволили удосконалити технології виробництва йогуртів, а й розробити різні способи їх виговлення. Відомо, що в даний час використовуються два способи виробництва, такі як резервуарний і термостатний. Таким чином, виникає необхідність дослідити та порівняти технології виготовлення, схеми та обладнання технологічної лінії виробництва йогурту, визначення доцільності використання резервуарного і термостатного способу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | VII Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій;(С. 45) | - |
dc.subject | виробництво йогуртів | uk |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk |
dc.subject | технологічні лінії | uk |
dc.title | Аналіз технологій виробництва йогуртів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЕКТ Тези студ_конф 2019-46.pdf | 314.22 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.