Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8686
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванова, Ірина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Иванова, Ирина Евгеньевна | - |
dc.contributor.author | Ivanova, Iryna | - |
dc.contributor.author | Алексєєва, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Алексеева, Ольга Николаевна | - |
dc.contributor.author | Aleksieieva, Olha | - |
dc.contributor.author | Кривонос, Ірина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Кривонос, Ирина Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Kryvonos, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-28T13:08:46Z | - |
dc.date.available | 2019-11-28T13:08:46Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8686 | - |
dc.description.abstract | UK: У статті проведено товарну, біохімічну та органолептичну оцінку 4-х сортозразків персику раннього строку достигання у свіжому стані (Золотий ювілей, Іюньський ранній, Редхавен, Золота Москва) за показниками: середня маса плода та частка кісточки, вміст сухих розчинних речовин, сума цукрів, кислота титрована, вітамін С, дегустаційна оцінка смаку. У заморожених сортозразках визначено показник – величину втрати соку. EN: The commodity, biochemical and organoleptic assessment of 4 peachvarieties samples of the early ripeningperiods in fresh form was conducted (Zolotyiyuvilei, Iiunskiirannii, Redkhaven,Zolota Moskva) by using the indicators: the average fruit weight and the percentage of stone, the content of dry soluble substances, amount of sugars, titrated acid, vitamin C, a tasting taste assessment. Such parameter as amount of juice loss has been determined in the frozen varieties samples. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Гельветика | uk |
dc.relation.ispartofseries | Таврійський науковий вісник: науковий журнал;Вип. 108 | - |
dc.subject | плоди персику | uk |
dc.subject | строк достигання | uk |
dc.subject | біохімічний склад | uk |
dc.subject | заморожені сортозразки | uk |
dc.subject | дефростація | uk |
dc.subject | дегустаційна оцінка | uk |
dc.subject | товарна якість плодів | uk |
dc.subject | сухі розчинні речовини | uk |
dc.subject | вітамін | uk |
dc.subject | сума цукрів | uk |
dc.subject | кислота титрована | uk |
dc.subject | peach fruits | uk |
dc.subject | the ripening period | uk |
dc.subject | the biochemical composition | uk |
dc.subject | the frozen varieties samples | uk |
dc.subject | defrosting | uk |
dc.subject | the tasting assessment | uk |
dc.subject | the commercial quality fruit | uk |
dc.subject | the dry soluble substances | uk |
dc.subject | vitamin C | uk |
dc.subject | the amount of sugars | uk |
dc.subject | titrated acid | uk |
dc.title | Порівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих і свіжозаморожених плодів персику раннього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу України | uk |
dc.title.alternative | The comparison of commodity, biochemical, organoleptic quality indicators of fresh and fresh frozen peach fruits of the early ripening period grown in the conditions of the Southern Steppe of Ukraine | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вісник_108-2019_стаття.pdf | 407.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.