Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8686
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.authorИванова, Ирина Евгеньевна-
dc.contributor.authorIvanova, Iryna-
dc.contributor.authorАлексєєва, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorАлексеева, Ольга Николаевна-
dc.contributor.authorAleksieieva, Olha-
dc.contributor.authorКривонос, Ірина Анатоліївна-
dc.contributor.authorКривонос, Ирина Анатольевна-
dc.contributor.authorKryvonos, Iryna-
dc.date.accessioned2019-11-28T13:08:46Z-
dc.date.available2019-11-28T13:08:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8686-
dc.description.abstractUK: У статті проведено товарну, біохімічну та органолептичну оцінку 4-х сортозразків персику раннього строку достигання у свіжому стані (Золотий ювілей, Іюньський ранній, Редхавен, Золота Москва) за показниками: середня маса плода та частка кісточки, вміст сухих розчинних речовин, сума цукрів, кислота титрована, вітамін С, дегустаційна оцінка смаку. У заморожених сортозразках визначено показник – величину втрати соку. EN: The commodity, biochemical and organoleptic assessment of 4 peachvarieties samples of the early ripeningperiods in fresh form was conducted (Zolotyiyuvilei, Iiunskiirannii, Redkhaven,Zolota Moskva) by using the indicators: the average fruit weight and the percentage of stone, the content of dry soluble substances, amount of sugars, titrated acid, vitamin C, a tasting taste assessment. Such parameter as amount of juice loss has been determined in the frozen varieties samples.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherГельветикаuk
dc.relation.ispartofseriesТаврійський науковий вісник: науковий журнал;Вип. 108-
dc.subjectплоди персикуuk
dc.subjectстрок достиганняuk
dc.subjectбіохімічний складuk
dc.subjectзаморожені сортозразкиuk
dc.subjectдефростаціяuk
dc.subjectдегустаційна оцінкаuk
dc.subjectтоварна якість плодівuk
dc.subjectсухі розчинні речовиниuk
dc.subjectвітамінuk
dc.subjectсума цукрівuk
dc.subjectкислота титрованаuk
dc.subjectpeach fruitsuk
dc.subjectthe ripening perioduk
dc.subjectthe biochemical compositionuk
dc.subjectthe frozen varieties samplesuk
dc.subjectdefrostinguk
dc.subjectthe tasting assessmentuk
dc.subjectthe commercial quality fruituk
dc.subjectthe dry soluble substancesuk
dc.subjectvitamin Cuk
dc.subjectthe amount of sugarsuk
dc.subjecttitrated aciduk
dc.titleПорівняння товарних, біохімічних, органолептичних показників якості свіжих і свіжозаморожених плодів персику раннього строку достигання, що вирощені в умовах Південного Степу Україниuk
dc.title.alternativeThe comparison of commodity, biochemical, organoleptic quality indicators of fresh and fresh frozen peach fruits of the early ripening period grown in the conditions of the Southern Steppe of Ukraineuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вісник_108-2019_стаття.pdf407.32 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.