Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8626
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болтянська, Наталя Іванівна | - |
dc.contributor.author | Болтянская, Наталья Ивановна | - |
dc.contributor.author | Boltіanska, Natalia | - |
dc.contributor.author | Комар, Артем Станіславович | - |
dc.contributor.author | Комар, Артем Станиславович | - |
dc.contributor.author | Komar, Artem | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-20T12:58:19Z | - |
dc.date.available | 2019-11-20T12:58:19Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8626 | - |
dc.description.abstract | Пресування в закритій камері вихідного матеріалу виступає найпоширенішим способом ущільнення кормів. Залежно від щільності моноліту в результаті пресування стеблових кормів отримують тюки (щільність 120- 160 кг/м3), що вимагають обв'язки; брикети (щільність 600-900 кг/м3), що зберігають свою форму без обв'язки. Залежно від вологості вихідних матеріалів способи пресування поділяють на вологий і сухий (вихідна вологість відповідно 35-50% і 17-30%). Останній спосіб набув найбільшого поширення саме в кормоприготуванні. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку: збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Київ,7-8 листопада 2019 р.);С. 75-76 | - |
dc.subject | зберігання кормів | uk |
dc.subject | ущільнювач кормів | uk |
dc.subject | пресування | uk |
dc.subject | матричні преси | uk |
dc.subject | брикетування кормів | uk |
dc.subject | штемпельні преси | uk |
dc.title | Аналіз переваг та недоліків штемпельних пресів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.