Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8626
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБолтянська, Наталя Іванівна-
dc.contributor.authorБолтянская, Наталья Ивановна-
dc.contributor.authorBoltіanska, Natalia-
dc.contributor.authorКомар, Артем Станіславович-
dc.contributor.authorКомар, Артем Станиславович-
dc.contributor.authorKomar, Artem-
dc.date.accessioned2019-11-20T12:58:19Z-
dc.date.available2019-11-20T12:58:19Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8626-
dc.description.abstractПресування в закритій камері вихідного матеріалу виступає найпоширенішим способом ущільнення кормів. Залежно від щільності моноліту в результаті пресування стеблових кормів отримують тюки (щільність 120- 160 кг/м3), що вимагають обв'язки; брикети (щільність 600-900 кг/м3), що зберігають свою форму без обв'язки. Залежно від вологості вихідних матеріалів способи пресування поділяють на вологий і сухий (вихідна вологість відповідно 35-50% і 17-30%). Останній спосіб набув найбільшого поширення саме в кормоприготуванні.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesАгроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку: збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Київ,7-8 листопада 2019 р.);С. 75-76-
dc.subjectзберігання кормівuk
dc.subjectущільнювач кормівuk
dc.subjectпресуванняuk
dc.subjectматричні пресиuk
dc.subjectбрикетування кормівuk
dc.subjectштемпельні пресиuk
dc.titleАналіз переваг та недоліків штемпельних пресівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
110.pdf835.45 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.