Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8542
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, І. А. | - |
dc.contributor.author | Дідур, Володимир Аксентійович | - |
dc.contributor.author | Дидур, Владимир Аксентьевич | - |
dc.contributor.author | Didur, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Безпалов, Р. І. | - |
dc.contributor.author | Семиряк, В. П. | - |
dc.contributor.author | Троїцька, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-14T08:35:17Z | - |
dc.date.available | 2019-11-14T08:35:17Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8542 | - |
dc.description.abstract | Спосіб переробки насіння рицини на олію і кормову макуху, що включає волого-теплову обробку насіння, його термічну обробку інфрачервоним випромінюванням, подрібнення і пресування, який відрізняється тим, що волого-теплову обробку насіння проводять після подрібнення перед пре-суванням, а термічну обробку насіння інфрачервоним випромінюванням проводять при темпера- турі 137-145 °С | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державний департамент інтелектуальної власності | uk |
dc.subject | переробка насіння | uk |
dc.subject | рицина | uk |
dc.subject | олія | uk |
dc.subject | кормова макуха | uk |
dc.subject | волого-теплова обробка насіння | uk |
dc.subject | термічна обробка інфрачервоним випромінюванням | uk |
dc.subject | подрібнення | uk |
dc.subject | пресування | uk |
dc.subject | переробна промисловість | uk |
dc.subject | технічна рицинова олія | uk |
dc.title | Опис до патенту на корисну модель № 49843 "Спосіб переробки насіння рицини на олію і кормову макуху" | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
getdocument (24).pdf | 97.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.