Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8443
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорохов, Іван Валерійович-
dc.contributor.authorБорохов, Иван Валерьевич-
dc.contributor.authorBorokhov, Ivan-
dc.date.accessioned2019-11-05T07:10:35Z-
dc.date.available2019-11-05T07:10:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8443-
dc.description.abstractUK: Суть кожної технології харчової промисловості заключається у вивченні найбільш ефективних способів отримання готової продукції і вибору із існуючих технологій більш вигідної для даних умов, в кінцевому результаті, щоб придати продукту найвищої якості та бажаних властивостей при найменших енерговитратах. При цьому енерговитрати мають доволі важливе значення і це підтверджується все більшою увагою яка приділяється проблемі енергозбереження існуючих технологічних ліній, які нині впроваджуються в харчову промисловість. EN: The technologies analysis of preparation of mayonnaises and it properties are given in the article. Improvement and implantation of the acoustic methods for the preparation of the emulsion (oil in water) are grounded.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherФОП Однорог Т. В.uk
dc.relation.ispartofseriesСучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 205-207)-
dc.subjectтехнологія приготуванняuk
dc.subjectмайонезна емульсіяuk
dc.subjectдисперсіяuk
dc.subjectмасло в водіuk
dc.subjecttechnology of preparationuk
dc.subjectmayonnaise emulsionuk
dc.subjectemulsion oil in wateruk
dc.subjectacoustic methoduk
dc.subjectdispersionuk
dc.titleПерспективи розвитку енергозберігаючих технологій в процесах виробництва продуктів харчуванняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.