Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8427
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.date.accessioned2019-11-01T09:42:57Z-
dc.date.available2019-11-01T09:42:57Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8427-
dc.description.abstractUK: Теплова і холодильна обробка важливі при підготовці плодоовочевої продукції до довготривалого зберігання. При здійсненні цих технологічних процесів, суттєве місце займає визначення коефіцієнта теплопровідності. EN: The coefficients of thermal conductivity can be used to control different areas of processing of fruit and vegetable produce.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherФОП Однорог Т. В.uk
dc.relation.ispartofseriesСучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 166-168)-
dc.subjectкоефіцієнт теплопровідностіuk
dc.subjectтеплова обробкаuk
dc.subjectхолодильна обробкаuk
dc.subjectcoefficient of thermal conductivityuk
dc.subjectheat and ho-bedding processinguk
dc.subjectfruits and vegetables productionuk
dc.titleДослідження зонального коефіцієнта теплопровідності плодоовочевої продукціїuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.