Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8427
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стручаєв, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Стручаев, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Struchaiev, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-01T09:42:57Z | - |
dc.date.available | 2019-11-01T09:42:57Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8427 | - |
dc.description.abstract | UK: Теплова і холодильна обробка важливі при підготовці плодоовочевої продукції до довготривалого зберігання. При здійсненні цих технологічних процесів, суттєве місце займає визначення коефіцієнта теплопровідності. EN: The coefficients of thermal conductivity can be used to control different areas of processing of fruit and vegetable produce. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ФОП Однорог Т. В. | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 166-168) | - |
dc.subject | коефіцієнт теплопровідності | uk |
dc.subject | теплова обробка | uk |
dc.subject | холодильна обробка | uk |
dc.subject | coefficient of thermal conductivity | uk |
dc.subject | heat and ho-bedding processing | uk |
dc.subject | fruits and vegetables production | uk |
dc.title | Дослідження зонального коефіцієнта теплопровідності плодоовочевої продукції | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СУЧАСНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ - ч. 1-166-168.pdf | 167.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.