Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8394
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.date.accessioned2019-10-24T07:52:52Z-
dc.date.available2019-10-24T07:52:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8394-
dc.description.abstractUK: Ягоди – делікатні продукти, всередині яких багато вологи. Через це при їх обробці холодом вони часто збираються в грудки, що може зіпсувати їх товарний вигляд. Для збереження продукції потрібне застосування особливої технології. EN: The article is devoted to the problem of storing berries with the use of freezing. We suggest using a new scheme that will help intensify the process of freezing berries.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherФОП Однорог Т. В.uk
dc.relation.ispartofseriesСучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019 р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 81-83)-
dc.subjectзаморозка ягідuk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.subjectякість продуктуuk
dc.subjectшвидкоскоростне заморожуванняuk
dc.subjectfrostuk
dc.subjectberriesuk
dc.subjectstorageuk
dc.subjectflowuk
dc.subjectfluidized beduk
dc.subjectprocessuk
dc.titleЗастосування швидкоскоростного заморожування ягідuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технології конструційних матеріалів

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.