Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8291
Назва: | Технологічне обладнання для підготовки борошна до виробництва |
Автори: | Букрєєв, Є. В. |
Ключові слова: | борошно;хлібопекарські підприємства;просіювання;просіювачі |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(C. 52-53) |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано обладнання для підготовки борошна до виробництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8291 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-52-53.pdf | 257.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.