Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8291
Назва: Технологічне обладнання для підготовки борошна до виробництва
Автори: Букрєєв, Є. В.
Ключові слова: борошно;хлібопекарські підприємства;просіювання;просіювачі
Дата публікації: 2018
Видавництво: ТДАТУ
Серія/номер: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(C. 52-53)
Короткий огляд (реферат): Запропоновано обладнання для підготовки борошна до виробництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8291
Розташовується у зібраннях:Публікації студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-52-53.pdf257.67 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.