Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8284
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБублік, А. Д.-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.date.accessioned2019-10-08T07:01:20Z-
dc.date.available2019-10-08T07:01:20Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8284-
dc.description.abstractЗапропоновані основні фактори, що впливають на лежкість картоплі у період зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 36-37)-
dc.subjectкартопляuk
dc.subjectзберігання картопліuk
dc.subjectзберігання картопліuk
dc.titleОсновні фактори, що впливають на лежкість картопліuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технології конструційних матеріалів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-36-37.pdf236.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.