Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8275
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гімбаров, А. С. | - |
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Kiurchеv, Serhii | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-07T07:17:11Z | - |
dc.date.available | 2019-10-07T07:17:11Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8275 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто технологію виробництва морозива. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 24-25) | - |
dc.subject | морозиво | uk |
dc.subject | молочна кислота | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.title | Технологічний процес виробництва загартованого морозива | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-24-25.pdf | 238.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.