Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8272
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорнійчук, В. С.-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.date.accessioned2019-10-07T06:37:46Z-
dc.date.available2019-10-07T06:37:46Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8272-
dc.description.abstractРозглянуто особливості морозива, як об’єкта виробництва.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 18-19)-
dc.subjectморозивоuk
dc.subjectмолочна сировинаuk
dc.subjectжириuk
dc.subjectактивні добавкиuk
dc.titleОсобливості складу морозива, як об’єкта виробництваuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технології конструційних матеріалів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-18-19.pdf239.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.