Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7997
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Плясецька, В. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-03T07:26:28Z | - |
dc.date.available | 2019-09-03T07:26:28Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7997 | - |
dc.description.abstract | Чорниця є пріоритетною нішевою культурою з різноманітними корисними якостями, які можуть буди використані не тільки у харчовій промисловості, а й у медицині, косметології, виробництві алкогольних напоїв, у якості декоративної рослини. Ринок ягід є ще молодим в Україні, вітчизняні споживачі мало проінформовані про виробників через їх слабкий апарат маркетингових комунікацій. Сьогодні на світовому ринку спостерігається великий попит на органічну продукцію, тому експорт українських ягід, особливо чорниці, яка займає перші місця у експорті та по рентабельності, має можливість стати лідером. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Херсон, 2019);С. 272–278 | - |
dc.subject | ягоди | uk |
dc.subject | маркетинг | uk |
dc.subject | чорниця | uk |
dc.subject | ринок ягід | uk |
dc.subject | органічна продукція | uk |
dc.subject | динаміка результатів виробництва чорниці | uk |
dc.subject | нішева культура | uk |
dc.title | Маркетингові аспекти у реалізації чорниці | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.