Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7877
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жарков, А. В. | - |
dc.contributor.author | Тугай, Ю. І. | - |
dc.contributor.author | Хромишев, В. О. | - |
dc.contributor.author | Галько, Сергій Віталійович | - |
dc.contributor.author | Галько, Сергей Витальевич | - |
dc.contributor.author | Halko, Serhii | - |
dc.contributor.author | Довгалюк, О. М. | - |
dc.contributor.author | Жарков, В. Я. | - |
dc.contributor.author | Котиза, Я. | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-29T11:11:20Z | - |
dc.date.available | 2019-07-29T11:11:20Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7877 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування теплоакумулюючого матеріалу для стабілізації температури в технологічних процесах приватного домогосподарства за рахунок надлишку сульфату натрію Na2SO4. Чистий сульфат натрію Na2SO4 розчиняють в гарячій воді до концентрації дещо більшої 44 % мас., чим створюють неврівноважений (перенасичений) розчин декагідрат натрію сульфат Na2SO410H2O | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України | uk |
dc.subject | теплоакумулюючий матеріал | uk |
dc.subject | стабілізаціяі температури | uk |
dc.subject | технлогічні процеси | uk |
dc.subject | домогосподарство | uk |
dc.subject | сульфат натрію | uk |
dc.subject | відновлювана енергетика | uk |
dc.subject | енергетика | uk |
dc.title | Опис до патенту на корисну модель № 132660 "Спосіб приготування теплоакумулюючого матеріалу для стабілізації температури в технологічних процесах приватного домогосподарства" | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
getdocument.pdf | 252.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.