Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7788
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Ф. Ю.-
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vadym-
dc.contributor.authorЧервоткіна, Олександра Олександрівна-
dc.contributor.authorЧервоткина, Александра Александровна-
dc.contributor.authorChervotkina, Oleksandra-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петрович-
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandr-
dc.contributor.authorЄфіменко, Л. В.-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.contributor.authorЛевченко, Л. В.-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александрович-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.contributor.authorПолудненко, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorПолудненко, Ольга Владимировна-
dc.contributor.authorPoludnenko, Olha-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівнаuk
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевнаuk
dc.contributor.authorTarasenko, Virauk
dc.date.accessioned2019-07-15T11:12:28Z-
dc.date.available2019-07-15T11:12:28Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7788-
dc.description.abstractОб'єктом дослідження є: процес гранулювання вичавок сокового виробництва. Предметом дослідження є: технологічні, конструктивні та кінематичні параметри гранулятора у взаємозв'язку з енергетичними та якісними показниками. При переробці овочів неминучі відходи у вигляді вичавок. Вони містять цінні поживні речовини: цукру, фарбувальні, білкові та пектинові речовини, органічні кислоти, вітаміни та ін. Одним з найбільш раціональних шляхів використання такої сировини є переробка в напівфабрикати– овочеві гранули, які є мікробіологічно безпечними.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.subjectгранулюванняuk
dc.subjectгранулятор з плоскою матрицеюuk
dc.subjectгранулиuk
dc.subjectкоефіцієнт тертяuk
dc.titleРозробка технологій і технічних засобів для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв: звіт про науково-дослідну роботу (заключний)uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Звіти з НДР

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.