Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7788
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ялпачик, Ф. Ю. | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiienko, Vadym | - |
dc.contributor.author | Червоткіна, Олександра Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Червоткина, Александра Александровна | - |
dc.contributor.author | Chervotkina, Oleksandra | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Владимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Володимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Ломейко, Олександр Петрович | - |
dc.contributor.author | Ломейко, Александр Петрович | - |
dc.contributor.author | Lomeiko, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Єфіменко, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyryl | - |
dc.contributor.author | Левченко, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Ковалев, Александр Александрович | - |
dc.contributor.author | Kovalov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Полудненко, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Полудненко, Ольга Владимировна | - |
dc.contributor.author | Poludnenko, Olha | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | uk |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | uk |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | uk |
dc.date.accessioned | 2019-07-15T11:12:28Z | - |
dc.date.available | 2019-07-15T11:12:28Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7788 | - |
dc.description.abstract | Об'єктом дослідження є: процес гранулювання вичавок сокового виробництва. Предметом дослідження є: технологічні, конструктивні та кінематичні параметри гранулятора у взаємозв'язку з енергетичними та якісними показниками. При переробці овочів неминучі відходи у вигляді вичавок. Вони містять цінні поживні речовини: цукру, фарбувальні, білкові та пектинові речовини, органічні кислоти, вітаміни та ін. Одним з найбільш раціональних шляхів використання такої сировини є переробка в напівфабрикати– овочеві гранули, які є мікробіологічно безпечними. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.subject | гранулювання | uk |
dc.subject | гранулятор з плоскою матрицею | uk |
dc.subject | гранули | uk |
dc.subject | коефіцієнт тертя | uk |
dc.title | Розробка технологій і технічних засобів для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв: звіт про науково-дослідну роботу (заключний) | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Звіти з НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Звіт про роботу науково-дослідної лабораторії 2016.pdf | 2.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.