Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7651
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стручаєв, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Стручаев, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Struchaiev, Mykola | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надежда Петровна | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T07:11:52Z | - |
dc.date.available | 2019-07-03T07:11:52Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7651 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання замороженого фасованого черешневого соку, що включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C, причому, як основну сировину, використовують черешню, причому сік отримують з усієї ягоди з вийманням кістки, а потім купажують його з соком яблучним, цукром буряковим, сиропом натуральної чайної рози при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сік з черешні 73-77; сік яблучний 20-23; цукор буряковий 2,0-2,5; сироп натуральний чайної рози 1,0-1,5. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Міністерство економічного розвитку і торгівлі України | uk |
dc.subject | зберігання рослинної сировини | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | купажування | uk |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | сік | uk |
dc.subject | черешневий сік | uk |
dc.subject | сік заморожений | uk |
dc.title | Опис до патенту на корисну модель № 127140 "Спосіб отримання замороженого фасованого черешневого соку" | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.