Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7651
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.date.accessioned2019-07-03T07:11:52Z-
dc.date.available2019-07-03T07:11:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7651-
dc.description.abstractСпосіб отримання замороженого фасованого черешневого соку, що включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подрібнення, отримання соку, купажування, гомогенізацію, розфасування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20+2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20+2 °C, причому, як основну сировину, використовують черешню, причому сік отримують з усієї ягоди з вийманням кістки, а потім купажують його з соком яблучним, цукром буряковим, сиропом натуральної чайної рози при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сік з черешні 73-77; сік яблучний 20-23; цукор буряковий 2,0-2,5; сироп натуральний чайної рози 1,0-1,5.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМіністерство економічного розвитку і торгівлі Україниuk
dc.subjectзберігання рослинної сировиниuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectкупажуванняuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectсікuk
dc.subjectчерешневий сікuk
dc.subjectсік замороженийuk
dc.titleОпис до патенту на корисну модель № 127140 "Спосіб отримання замороженого фасованого черешневого соку"uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf153.36 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.