Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7605
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єременко, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Еременко, Оксана Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Yeremenko, Oksana | - |
dc.contributor.author | Онищенко, Ольга Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Онищенко, Ольга Вячеславовна | - |
dc.contributor.author | Onyshchenko, Olha | - |
dc.contributor.author | Пушкарьов, І. В. | - |
dc.contributor.author | Веренчук, Анастасія Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Веренчук, Анастасия Алексеевна | - |
dc.contributor.author | Verenchuk, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Федосова, Альона Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Федосова, Алена Алексеевна | - |
dc.contributor.author | Fedosova, Alona | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-25T11:38:23Z | - |
dc.date.available | 2019-06-25T11:38:23Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7605 | - |
dc.description.abstract | У світовому виробництві харчової рослинної олії перше місце належить соєвій олії, друге – пальмовій, третє і четверте – соняшнику і ріпаку. Велику роль у загальному обсязі виробництва харчової рослинної олії відводять арахісовій, бавовняній та оливковій олії. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Міжнар. наук. інтернет-конференція (26 жовтня 2018 р.);(С. 72-73) | - |
dc.subject | олійні культури | uk |
dc.subject | рослинна олія | uk |
dc.subject | експорт | uk |
dc.subject | переробка насіння | uk |
dc.title | Перспективні напрямки переробки основних олійних культур | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Єременко, Онищенко, Федосова.pdf | 288.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.