Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7605
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄременко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorЕременко, Оксана Анатольевна-
dc.contributor.authorYeremenko, Oksana-
dc.contributor.authorОнищенко, Ольга Вячеславівна-
dc.contributor.authorОнищенко, Ольга Вячеславовна-
dc.contributor.authorOnyshchenko, Olha-
dc.contributor.authorПушкарьов, І. В.-
dc.contributor.authorВеренчук, Анастасія Олексіївна-
dc.contributor.authorВеренчук, Анастасия Алексеевна-
dc.contributor.authorVerenchuk, Anastasiia-
dc.contributor.authorФедосова, Альона Олексіївна-
dc.contributor.authorФедосова, Алена Алексеевна-
dc.contributor.authorFedosova, Alona-
dc.date.accessioned2019-06-25T11:38:23Z-
dc.date.available2019-06-25T11:38:23Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7605-
dc.description.abstractУ світовому виробництві харчової рослинної олії перше місце належить соєвій олії, друге – пальмовій, третє і четверте – соняшнику і ріпаку. Велику роль у загальному обсязі виробництва харчової рослинної олії відводять арахісовій, бавовняній та оливковій олії.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМіжнар. наук. інтернет-конференція (26 жовтня 2018 р.);(С. 72-73)-
dc.subjectолійні культуриuk
dc.subjectрослинна оліяuk
dc.subjectекспортuk
dc.subjectпереробка насінняuk
dc.titleПерспективні напрямки переробки основних олійних культурuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єременко, Онищенко, Федосова.pdf288.21 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.