Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7506
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, В. Є.-
dc.date.accessioned2019-06-13T08:48:13Z-
dc.date.available2019-06-13T08:48:13Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7506-
dc.description.abstractДля підвищення функціональності обладнання на малих підприємствах хлібопекарської, макаронної та кондитерської галузі пропонується впровадити модернізовану конструкцію просіювача типу Ш2-ХМ В. Крім просіювання борошна пропонується одночасно виконувати змішування різних сортів борошна для виробництва деяких найменувань хлібобулочних, макаронних та кондитерських виробів, тобто сумістити виконання двох операцій.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 310-
dc.subjectпродукціяuk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectвиробиuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectборошноuk
dc.titleПідвищення ефективності роботи просіювача борошнаuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-323.pdf103.96 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.