Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7506
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, В. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-13T08:48:13Z | - |
dc.date.available | 2019-06-13T08:48:13Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7506 | - |
dc.description.abstract | Для підвищення функціональності обладнання на малих підприємствах хлібопекарської, макаронної та кондитерської галузі пропонується впровадити модернізовану конструкцію просіювача типу Ш2-ХМ В. Крім просіювання борошна пропонується одночасно виконувати змішування різних сортів борошна для виробництва деяких найменувань хлібобулочних, макаронних та кондитерських виробів, тобто сумістити виконання двох операцій. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 310 | - |
dc.subject | продукція | uk |
dc.subject | асортимент | uk |
dc.subject | вироби | uk |
dc.subject | обладнання | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.title | Підвищення ефективності роботи просіювача борошна | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-323.pdf | 103.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.