Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7498
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чердаклієв, А. А. | - |
dc.contributor.author | Рудаков, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Стручаєв, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Стручаев, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Struchaiev, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-13T08:08:07Z | - |
dc.date.available | 2019-06-13T08:08:07Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7498 | - |
dc.description.abstract | Заморожування сезонної плодоовочевої продукції є ефективним сучасним способом зберігання, який дає змогу максимально зберегти її початкову якість та високі властивості і поживні речовини. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 308 | - |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | кінетика | uk |
dc.subject | конструкція | uk |
dc.subject | циліндр | uk |
dc.subject | камера заморожування | uk |
dc.subject | теплоізоляція | uk |
dc.title | Застосування імпульсного заморожування харчових продуктів | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-321.pdf | 95.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.