Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7498
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧердаклієв, А. А.-
dc.contributor.authorРудаков, Д. О.-
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.date.accessioned2019-06-13T08:08:07Z-
dc.date.available2019-06-13T08:08:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7498-
dc.description.abstractЗаморожування сезонної плодоовочевої продукції є ефективним сучасним способом зберігання, який дає змогу максимально зберегти її початкову якість та високі властивості і поживні речовини.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 308-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectкінетикаuk
dc.subjectконструкціяuk
dc.subjectциліндрuk
dc.subjectкамера заморожуванняuk
dc.subjectтеплоізоляціяuk
dc.titleЗастосування імпульсного заморожування харчових продуктівuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-321.pdf95.74 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.