Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7467
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, О. В.-
dc.date.accessioned2019-06-12T12:03:06Z-
dc.date.available2019-06-12T12:03:06Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7467-
dc.description.abstractАналізуючи кожну машину в технологічній лінії по виробництву морозива, її вплив на якість продукції, можна побачити, що на якість морозива великий вплив має фризер. Під час фризерування суміш насичується повітрям при одночасному частковому заморожуванні. В результаті утворюється нова фаза (кристали льоду і жиру), розділена прошарками рідкої фази. Від правильності проведення цього процесу залежать структура і консистенція готового продукту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 295-
dc.subjectморозивоuk
dc.subjectтехнологічні лініїuk
dc.subjectпродукціяuk
dc.subjectфризеруванняuk
dc.subjectконсистенціяuk
dc.subjectенерговитратиuk
dc.titleУдосконалення конструкції фризераuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-308 (1).pdf96.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.