Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7467
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сердюк, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-12T12:03:06Z | - |
dc.date.available | 2019-06-12T12:03:06Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7467 | - |
dc.description.abstract | Аналізуючи кожну машину в технологічній лінії по виробництву морозива, її вплив на якість продукції, можна побачити, що на якість морозива великий вплив має фризер. Під час фризерування суміш насичується повітрям при одночасному частковому заморожуванні. В результаті утворюється нова фаза (кристали льоду і жиру), розділена прошарками рідкої фази. Від правильності проведення цього процесу залежать структура і консистенція готового продукту. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 295 | - |
dc.subject | морозиво | uk |
dc.subject | технологічні лінії | uk |
dc.subject | продукція | uk |
dc.subject | фризерування | uk |
dc.subject | консистенція | uk |
dc.subject | енерговитрати | uk |
dc.title | Удосконалення конструкції фризера | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-308 (1).pdf | 96.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.