Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7461
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyryl | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-12T10:49:07Z | - |
dc.date.available | 2019-06-12T10:49:07Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7461 | - |
dc.description.abstract | У харчовій, як і в багатьох інших галузях промисловості,широко розповсюджені процеси гомогенізації і диспергування.Апарати, які використовуються для їх проведення, мають ряд суттєвих недоліків і часто не відповідають сучасним вимогам якості та енергозбереження. Наприклад, при переробці молока клапанні гомогенізатори мають енерговитрати більше 8 кВт/т і швидкий знос плунжерних пар і робочих органів, вакуумні – не забезпечують необхідного ступеня диспергування тощо [1; 2]. Тому задача удосконалення існуючих конструкцій диспергаторів, наприклад, за рахунок концентрації енергії та ефективного її розподілення по об'єму продукту, що обробляється, є актуальною. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії: колективна монографія;С. 223-245 | - |
dc.subject | гомогенізація молока | uk |
dc.subject | роторно-пульсаційних апарат | uk |
dc.subject | жировая фаза молока | uk |
dc.title | Розділ 10. Підвищення ефективності процесу гомогенізації молока в роторно-пульсаційному апараті | uk |
dc.type | Monography | uk |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
3-223-245.pdf | 817.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.