Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7461
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.date.accessioned2019-06-12T10:49:07Z-
dc.date.available2019-06-12T10:49:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7461-
dc.description.abstractУ харчовій, як і в багатьох інших галузях промисловості,широко розповсюджені процеси гомогенізації і диспергування.Апарати, які використовуються для їх проведення, мають ряд суттєвих недоліків і часто не відповідають сучасним вимогам якості та енергозбереження. Наприклад, при переробці молока клапанні гомогенізатори мають енерговитрати більше 8 кВт/т і швидкий знос плунжерних пар і робочих органів, вакуумні – не забезпечують необхідного ступеня диспергування тощо [1; 2]. Тому задача удосконалення існуючих конструкцій диспергаторів, наприклад, за рахунок концентрації енергії та ефективного її розподілення по об'єму продукту, що обробляється, є актуальною.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУдосконалення процесів та обладнання харчової індустрії: колективна монографія;С. 223-245-
dc.subjectгомогенізація молокаuk
dc.subjectроторно-пульсаційних апаратuk
dc.subjectжировая фаза молокаuk
dc.titleРозділ 10. Підвищення ефективності процесу гомогенізації молока в роторно-пульсаційному апаратіuk
dc.typeMonographyuk
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3-223-245.pdf817.39 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.