Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7449
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лебідь, М. Р. | - |
dc.contributor.author | Щербаков, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-12T07:04:10Z | - |
dc.date.available | 2019-06-12T07:04:10Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7449 | - |
dc.description.abstract | Згідно з результатами сучасних досліджень процесу диспергування можливо стверджувати, що використання струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею жирової фази може забезпечити 5–6-кратне зниження енергетичних витрат на гомогенізацію при отриманні середнього діаметру жирових кульок на рівні технологічно обумовлених параметрів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 284 | - |
dc.subject | параметри | uk |
dc.subject | енергетичні витрати | uk |
dc.subject | жирові кульки | uk |
dc.title | Оптимізація параметрів струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-297.pdf | 95.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.