Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7449
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛебідь, М. Р.-
dc.contributor.authorЩербаков, Д. В.-
dc.date.accessioned2019-06-12T07:04:10Z-
dc.date.available2019-06-12T07:04:10Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7449-
dc.description.abstractЗгідно з результатами сучасних досліджень процесу диспергування можливо стверджувати, що використання струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею жирової фази може забезпечити 5–6-кратне зниження енергетичних витрат на гомогенізацію при отриманні середнього діаметру жирових кульок на рівні технологічно обумовлених параметрів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 284-
dc.subjectпараметриuk
dc.subjectенергетичні витратиuk
dc.subjectжирові кулькиuk
dc.titleОптимізація параметрів струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершківuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-297.pdf95.71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.