Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7446
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колеснік, О. П. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-12T06:49:31Z | - |
dc.date.available | 2019-06-12T06:49:31Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7446 | - |
dc.description.abstract | Для безперебійного постачання населення продуктами харчування і промисловості сировиною необхідно мати достані запаси кожного виду продукту. Багато зерна, картоплі і овочів протягом року потрібно тваринництву. Значна частина врожаю повинна бути збережена у якості посівних фондів. Нарешті, для нормального розвитку економіки і життя населення у випадку не врожаю, стихійних лих тощо необхідні резерви. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 281 | - |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | споживач | uk |
dc.subject | режими зберігання | uk |
dc.subject | втрати маси | uk |
dc.subject | втрати якості | uk |
dc.subject | втрати фізичні | uk |
dc.subject | втрати біологічні | uk |
dc.title | Значення зберігання для сільськогосподарської продукції | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-294 (1).pdf | 95.87 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.