Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7446
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолеснік, О. П.-
dc.date.accessioned2019-06-12T06:49:31Z-
dc.date.available2019-06-12T06:49:31Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7446-
dc.description.abstractДля безперебійного постачання населення продуктами харчування і промисловості сировиною необхідно мати достані запаси кожного виду продукту. Багато зерна, картоплі і овочів протягом року потрібно тваринництву. Значна частина врожаю повинна бути збережена у якості посівних фондів. Нарешті, для нормального розвитку економіки і життя населення у випадку не врожаю, стихійних лих тощо необхідні резерви.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 281-
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectспоживачuk
dc.subjectрежими зберіганняuk
dc.subjectвтрати масиuk
dc.subjectвтрати якостіuk
dc.subjectвтрати фізичніuk
dc.subjectвтрати біологічніuk
dc.titleЗначення зберігання для сільськогосподарської продукціїuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-294 (1).pdf95.87 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.