Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7426
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГерченов, І.І.-
dc.date.accessioned2019-06-11T11:55:41Z-
dc.date.available2019-06-11T11:55:41Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7426-
dc.description.abstractОстаннім часом для термічної обробки молока широко застосовують пароструменеві апарати , які замінюють секцію пастеризації ПОУ. Продуктивність пароструменевого апарата – 1000 л/год, витрати пари 140–170 кг/год, температура пастеризації 80…95 0 С, тиск пари (0,25±0,02) мПаuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С. 274-
dc.subjectтермічна обробка молокаuk
dc.subjectпароструменеві апаратиuk
dc.subjectємностіuk
dc.subjectнасосuk
dc.subjectсепараторuk
dc.subjectтеплообмінникuk
dc.subjectсекція рекупераціїuk
dc.titleУдосконалення конструкції пастеризаційно-охолоджувальної установкиuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-287.pdf108.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.