Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7416
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатирьов, І. О. | - |
dc.contributor.author | Кіценко, Д.Є. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-11T10:57:32Z | - |
dc.date.available | 2019-06-11T10:57:32Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7416 | - |
dc.description.abstract | За допомогою технологій 3D-друку вже створюються деталі для різних механізмів, мости і навіть цілі будинки. Але, схоже, технологія має набагато більший потенціал, і вона може бути використана в харчовій промисловості. 3D-друк має багато переваг перед звичайним друком. Наприклад, свобода творчості, велика різномаїтість матеріалів, універсальність і зниження трудомісткості, простота у використанні. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 270 | - |
dc.subject | технічний прогрес | uk |
dc.subject | об’ємний друк (3D) | uk |
dc.subject | математичне забезпечення | uk |
dc.subject | інгредієнти | uk |
dc.subject | 3D-друк їжі | uk |
dc.title | Технологія об’ємного друку (3d) харчових продуктів | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-283.pdf | 96.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.