Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7416
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБогатирьов, І. О.-
dc.contributor.authorКіценко, Д.Є.-
dc.date.accessioned2019-06-11T10:57:32Z-
dc.date.available2019-06-11T10:57:32Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7416-
dc.description.abstractЗа допомогою технологій 3D-друку вже створюються деталі для різних механізмів, мости і навіть цілі будинки. Але, схоже, технологія має набагато більший потенціал, і вона може бути використана в харчовій промисловості. 3D-друк має багато переваг перед звичайним друком. Наприклад, свобода творчості, велика різномаїтість матеріалів, універсальність і зниження трудомісткості, простота у використанні.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 270-
dc.subjectтехнічний прогресuk
dc.subjectоб’ємний друк (3D)uk
dc.subjectматематичне забезпеченняuk
dc.subjectінгредієнтиuk
dc.subject3D-друк їжіuk
dc.titleТехнологія об’ємного друку (3d) харчових продуктівuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-283.pdf96.08 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.