Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7397
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаксименко, М. П.-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchеv, Serhii-
dc.date.accessioned2019-06-11T06:00:53Z-
dc.date.available2019-06-11T06:00:53Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7397-
dc.description.abstractПроаналізовано процес охолодження фруктів і овочівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 150-151-
dc.subjectохолодженняuk
dc.subjectфруктиuk
dc.subjectовочіuk
dc.subjectпопереднє охолодженняuk
dc.subjectгідроохолодженняuk
dc.titleЗначення охолодження для фруктів і овочівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технології конструційних матеріалів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51.pdf197.74 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.