Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7390
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБогатирьов, І. О.-
dc.date.accessioned2019-06-10T12:11:11Z-
dc.date.available2019-06-10T12:11:11Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7390-
dc.description.abstractСушіння є оптимальним способом одержання продуктів тривалого зберігання при максимальному збереженні їх вихідної якості, без використання консервантів та харчових добавок.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч.1 С.269-
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectконсервантиuk
dc.subjectхарчові добавкиuk
dc.subjectзневодненняuk
dc.subjectприродна сушкаuk
dc.subjectсублімаційні сушаркиuk
dc.subjectвакуумuk
dc.titleМетоди сушіння плодоовочевої сировиниuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-282.pdf96.55 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.