Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7387
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білошицький, І. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-10T11:53:59Z | - |
dc.date.available | 2019-06-10T11:53:59Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7387 | - |
dc.description.abstract | На сучасному етапі розвитку економіки в умовах малого підприємства є економічно доцільним суміщення операцій ділення заготовок і надання їм потрібної форми для подових сортів хліба. Останнім часом досить популярними стали багети, тобто вироби подовженої форми. Французький багет – це довга і тонка булка білого хліба, м ’яка усередин і, з хрусткою скоринкою, часто припудрена борошном. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 268 | - |
dc.subject | подові сорта хліба | uk |
dc.subject | багети | uk |
dc.subject | французький багет | uk |
dc.subject | білий хліб | uk |
dc.subject | транспортер | uk |
dc.subject | транспортуючий конвеєр | uk |
dc.subject | обробка тіста | uk |
dc.subject | м’якуш | uk |
dc.title | Удосконалення робочого органу для формування тістових заготовок | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
тези студ 03,04,2019-281.pdf | 104.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.