Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7387
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілошицький, І. Ю.-
dc.date.accessioned2019-06-10T11:53:59Z-
dc.date.available2019-06-10T11:53:59Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7387-
dc.description.abstractНа сучасному етапі розвитку економіки в умовах малого підприємства є економічно доцільним суміщення операцій ділення заготовок і надання їм потрібної форми для подових сортів хліба. Останнім часом досить популярними стали багети, тобто вироби подовженої форми. Французький багет – це довга і тонка булка білого хліба, м ’яка усередин і, з хрусткою скоринкою, часто припудрена борошном.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХарків : ХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених;Ч. 1 С. 268-
dc.subjectподові сорта хлібаuk
dc.subjectбагетиuk
dc.subjectфранцузький багетuk
dc.subjectбілий хлібuk
dc.subjectтранспортерuk
dc.subjectтранспортуючий конвеєрuk
dc.subjectобробка тістаuk
dc.subjectм’якушuk
dc.titleУдосконалення робочого органу для формування тістових заготовокuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
тези студ 03,04,2019-281.pdf104.31 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.