Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7379
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОтставнова, А. В.-
dc.date.accessioned2019-06-10T10:36:20Z-
dc.date.available2019-06-10T10:36:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7379-
dc.description.abstractДля кожного виду сиру властиві свої технологічні особливості, які в кінцевому підсумку і визначають специфіку готового продуктуuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 130-131-
dc.subjectсирuk
dc.subjectвиробництво сируuk
dc.subjectтривале зберіганняuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.titleТехнологічне обладнання для виробництва сируuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44.pdf209.96 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.