Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7379
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Отставнова, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-10T10:36:20Z | - |
dc.date.available | 2019-06-10T10:36:20Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7379 | - |
dc.description.abstract | Для кожного виду сиру властиві свої технологічні особливості, які в кінцевому підсумку і визначають специфіку готового продукту | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 130-131 | - |
dc.subject | сир | uk |
dc.subject | виробництво сиру | uk |
dc.subject | тривале зберігання | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.title | Технологічне обладнання для виробництва сиру | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.