Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7321
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКушнір, О. С.-
dc.date.accessioned2019-06-06T08:30:13Z-
dc.date.available2019-06-06T08:30:13Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7321-
dc.description.abstractРозглянуто технологію виробництва йогурту, що подовжує термiн зберігання молочнокислих йогуртів з фруктовим джемомuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 49-50-
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectвиробництва йогуртуuk
dc.subjectмолочнокислий йогуртuk
dc.subjectкисломолочні напоїuk
dc.titleТехнологія виробництва йогурту з фруктовими наповнювачамиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf189.43 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.