Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7307
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШушляпина, П. С.-
dc.date.accessioned2019-06-05T12:50:26Z-
dc.date.available2019-06-05T12:50:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7307-
dc.description.abstractБланшуванням сировини являє собою теплову обробку при визначеному температурному режимі у воді, парі або водних розчинах солей, цукру, органічних кислот, лугівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 23-24-
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectбланшуванняuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectтеплова обробкаuk
dc.subjectобшпарюванняuk
dc.subjectбланшувачіuk
dc.titleАпарати для бланшування харчових продуктівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf194.81 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.