Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6802
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПінжаєва, Л. С.-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.date.accessioned2019-05-07T07:08:11Z-
dc.date.available2019-05-07T07:08:11Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6802-
dc.description.abstractДля повного збереження вітамінів, природного кольору, смаку та аромату висушуваних продуктів пропонується використовувати лінії для виробництва сушених ягід.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріли Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області за підсумками наукових досліджень 2018 року). Факультет інженерії та комп’ютерних технологій: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 18-
dc.subjectзбереження вітамінівuk
dc.subjectвиробництво сушених ягідuk
dc.subjectлінія для виробництва сушених ягідuk
dc.subjectсобівартість висушених продуктівuk
dc.subjectфруктиuk
dc.subjectягодиuk
dc.titleВикористання лінії для виробництва сушених ягідuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Машиновикористання в землеробстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІКТ - 58-18.pdf294.52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.