Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6792
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Третяк, К. О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-06T12:51:23Z | - |
dc.date.available | 2019-05-06T12:51:23Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6792 | - |
dc.description.abstract | Пропонується модернізувати конструкцію вовчка, який буде дозволяти здійснювати тонке подрібнення і одночасне змішування, підвищення продуктивності і регулювання температури нагрівання м'яса порівняно з найближчим аналогом. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріли Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області за підсумками наукових досліджень 2018 року). Факультет інженерії та комп’ютерних технологій: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 13 | - |
dc.subject | вовчок | uk |
dc.subject | температури нагрівання м'яса | uk |
dc.subject | подрібнювальні ножі | uk |
dc.subject | фарш | uk |
dc.title | Вдосконалення конструкції машини для подрібнення м’яса | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ІКТ - 58-13.pdf | 296.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.