Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6760
Назва: | Фактори макро- та мікросередовища на ринку морозива |
Автори: | Дударева, А. |
Ключові слова: | морозиво;макросередовище;мікросередовище;ринок морозива України;інгредієнти-замінники |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет економіки та бізнесу: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 147 |
Короткий огляд (реферат): | Аналіз сучасного стану ринку морозива в Україні, виявленні факторів впливу на ринкову ситуацію та перспектив розвитку даного ринку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6760 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЕтаБ 180-129-147.pdf | 212.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.