Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6672
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Атаманова, Ф. І. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-17T11:36:09Z | - |
dc.date.available | 2019-04-17T11:36:09Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6672 | - |
dc.description.abstract | Резервом зниження собівартості свинини слід вважати перехід до біологічно повноцінної годівлі свиней різних виробничих груп на основі використання кормів власного виробництва. Тому основним напрямком розвитку кормовиробництва слід вважати підвищення рівня урожайності, якості й повноцінності сільськогосподарських культур та зниження їх вартості | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет економіки та бізнесу: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 49 | - |
dc.subject | зниження собівартості | uk |
dc.subject | кормовиробництво | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | кормова база | uk |
dc.subject | свинарство | uk |
dc.title | Ефективність використання кормів в свинарстві | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЕтаБ 180-49.pdf | 170 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.