Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6672
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАтаманова, Ф. І.-
dc.date.accessioned2019-04-17T11:36:09Z-
dc.date.available2019-04-17T11:36:09Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6672-
dc.description.abstractРезервом зниження собівартості свинини слід вважати перехід до біологічно повноцінної годівлі свиней різних виробничих груп на основі використання кормів власного виробництва. Тому основним напрямком розвитку кормовиробництва слід вважати підвищення рівня урожайності, якості й повноцінності сільськогосподарських культур та зниження їх вартостіuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет економіки та бізнесу: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 49-
dc.subjectзниження собівартостіuk
dc.subjectкормовиробництвоuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectкормова базаuk
dc.subjectсвинарствоuk
dc.titleЕфективність використання кормів в свинарствіuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЕтаБ 180-49.pdf170 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.