Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6671
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мартинова, М. О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-17T11:14:31Z | - |
dc.date.available | 2019-04-17T11:14:31Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6671 | - |
dc.description.abstract | Доцільно виділити такі завдання щодо вдосконалення методологічного підходу до порядку формування споживчого кошику: визначення мінімального набору продуктів харчування на основі обстежень фактичного обсягу споживання в малозабезпечених сім'ях; розширення складу та покращення якості благ, що входять до складу мінімального споживчого кошику; забезпечення належного співвідношення витрат на продовольчі, непродовольчі товари та послуги | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет економіки та бізнесу: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 90-91 | - |
dc.subject | споживчий кошик | uk |
dc.subject | прожитковий мінімум | uk |
dc.subject | ресурсний розрахунок | uk |
dc.subject | соціологічний розрахунок | uk |
dc.subject | статистичний розрахунок | uk |
dc.subject | комбінований розрахунок | uk |
dc.subject | відносний розрахунок | uk |
dc.title | Проблеми споживчого кошика України | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЕтаБ 180-48-49.pdf | 177.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.