Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6671
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМартинова, М. О.-
dc.date.accessioned2019-04-17T11:14:31Z-
dc.date.available2019-04-17T11:14:31Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6671-
dc.description.abstractДоцільно виділити такі завдання щодо вдосконалення методологічного підходу до порядку формування споживчого кошику: визначення мінімального набору продуктів харчування на основі обстежень фактичного обсягу споживання в малозабезпечених сім'ях; розширення складу та покращення якості благ, що входять до складу мінімального споживчого кошику; забезпечення належного співвідношення витрат на продовольчі, непродовольчі товари та послугиuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет економіки та бізнесу: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 90-91-
dc.subjectспоживчий кошикuk
dc.subjectпрожитковий мінімумuk
dc.subjectресурсний розрахунокuk
dc.subjectсоціологічний розрахунокuk
dc.subjectстатистичний розрахунокuk
dc.subjectкомбінований розрахунокuk
dc.subjectвідносний розрахунокuk
dc.titleПроблеми споживчого кошика Україниuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЕтаБ 180-48-49.pdf177.14 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.