Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6542
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Воробйова, А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-10T12:28:40Z | - |
dc.date.available | 2019-04-10T12:28:40Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6542 | - |
dc.description.abstract | Конкурентоспроможність товару відображає міру його привабливості для кінцевого споживача. Але параметри і фактори конкурентоспроможності, значущі як для виробника, так і для споживача, часто виявляються невизначеними. Це перешкоджає вдосконаленню та зміцненню позицій за тими параметрами, що задовольняють очевидні та приховані потреби споживачів. Звідси перспективним завданням є розроблення нових та вдосконалення існуючих методик визначення конкурентоспроможності продукції для адекватної оцінки конкурентної позиції продукції на ринку. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет економіки та бізнесу: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 55-56 | - |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | ринкова економіка | uk |
dc.subject | оцінка конкурентоспроможності продукції | uk |
dc.subject | диференціальний метод оцінки | uk |
dc.subject | фактори конкурентоспроможності | uk |
dc.title | Методи оцінки конкурентоспроможності продукції | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЕтаБ 180-5-6.pdf | 142.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.