Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6458
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorУгольніков, В. В.-
dc.contributor.authorСвітличний, О. О.-
dc.date.accessioned2019-04-04T11:43:45Z-
dc.date.available2019-04-04T11:43:45Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6458-
dc.description.abstractСпосіб приготування яблучного соку включає підбір сировини, миття, сортування, очищення, подріб-нення, отримання яблучного соку, купажування, гомогенізацію, розфасовування, заморожування до температури всередині продукту мінус 20±2 °C, тривалого низькотемпературного зберігання при температурі мінус 20±2 °C. Сік отримують з усього плоду з видаленням насіння і очищенням шкірки, купажують його з подрібненими ядрами волоських горіхів воскової стиглості, сиропом варення з зелених волоських горіхів, цукром буряковим, кислотою лимонною при оптимальному співвідношенні відповідної сировиниuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМіністерство економічного розвитку і торгівлі Україниuk
dc.subjectяблучний сікuk
dc.subjectприготуванняuk
dc.subjectкупажуванняuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectволоські горіхиuk
dc.titleОпис до патенту на корисну модель № 126181 "Спосіб приготування яблучного соку"uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49. Пат. 126181 Cпосіб приготування яблучного соку.pdf156.33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.