Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/62
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМартинов, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorМартынов, Владимир Иванович-
dc.contributor.authorMartynov, Volodymyruk
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семеновичuk
dc.contributor.authorBoiko, Valentynuk
dc.date.accessioned2015-07-08T07:44:48Z-
dc.date.available2015-07-08T07:44:48Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/62-
dc.descriptionБібліографічній опис видань виконано мовою оригіналу відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Бібліографічній запис. Бібліографічній опис. Загальні вимоги та правила складання». Деякі відхилення від стандарту зумовлені специфікою матеріалів. Cписок стане у нагоді науковцям, викладачам, студентам ТДАТУ.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherТДАТУ; наук. бібліотекаru_RU
dc.subjectподрібнення м'ясаru_RU
dc.titleПодрібнення м’яса у кутері: бібліографічний список літератури 1996-2010 рр.ru_RU
dc.typeWorking Paperru_RU
Appears in Collections:Тематична бібліографія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Podribnennya m`yasa u kuteri bibliografichniy.doc107 kBMicrosoft WordView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.