Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6041
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМартинов, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorМартынов, Владимир Иванович-
dc.contributor.authorMartynov, Volodymyr-
dc.date.accessioned2019-02-22T11:57:48Z-
dc.date.available2019-02-22T11:57:48Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6041-
dc.description.abstractТехнології зберігання сільськогосподарської продук-ції стали невід’ємною частиною стратегії зберігання тимча-сових і резервних запасів продовольчих товарів. Одним із різновидів їх є швидке заморожування продукції, яка швид-ко псується. Це дозволяє вирішити проблему цілорічного постачання населенню високоякісної плодоовочевої сиро-вини. У даному напрямі в ТДАТУ проводяться науково - дослідницькі роботи під керівництвом доцентів Загорко Н.П. і Ломейко О.П. Враховуючи актуальність проблеми, наукова бібліотека ТДАТУ підготувала справжній покажчик що охоплює українську і російську літературу переважно за 2008-2010рр. Розташування матеріалу систематичне, усере-дині рубрик в алфавіті авторів і заголовків робіт і номерів патентів. Бібліографічній опис видань виконано мовою оригі-налу відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Бібліографічній запис. Бібліографічній опис. Загальні вимоги та правила складання». Деякі відхилення від стандарту зумовлені спе-цифікою матеріалів. Покажчик стане у нагоді науковцям, викладачам, сту-дентам ТДАТУuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний ун-т; наукова бібліотекаuk
dc.subjectохолодженняuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectвакуумне охолодженняuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.titleЗаморожування і охолоджування харчових продуктів: науково-допоміжний бібліографічний покажчик за 2008-2011 рр.uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Тематична бібліографія

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.