Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5907
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сірий, Ігор Сергійович | - |
dc.contributor.author | Серый, Игорь Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Sieryi, Ihor | - |
dc.contributor.author | Паніна, Валерія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Панина, Валерия Валерьевна | - |
dc.contributor.author | Panina, Valeriia | - |
dc.contributor.author | Полудненко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-18T07:48:41Z | - |
dc.date.available | 2019-02-18T07:48:41Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5907 | - |
dc.description.abstract | Вивчити основні поняття і визначення: система допусків і посадок ISO, типи гладких циліндричних з’єднань, посадки в системі отвору і в системі валу, одиниця допуску, інтервали діаметрів, квалітет, число одиниць допуску, приклади застосування квалітетів, ряди основних відхилів, побудова поля допуску, основний та додатковий набори полів допусків, температурний режим, передбачений у системі допусків і посадок ISO. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.subject | системи допусків ISO | uk |
dc.subject | системи посадок ISO | uk |
dc.subject | параметри посадок | uk |
dc.subject | поля допусків | uk |
dc.subject | граничні відхили | uk |
dc.subject | одиниця допуску | uk |
dc.subject | температурний режим | uk |
dc.subject | циліндричні з’єднання | uk |
dc.subject | застосування квалітетів | uk |
dc.subject | набори полів допусків | uk |
dc.title | Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання: методичні вказівки до практичної роботи №3 на тему «Система допусків і посадок 2ISO» для студентів напрям підготовки 6.050503 «Машинобудування» ОКР Бакалавр | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Навчально-методичні вказівки (архів) |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.