Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5730
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛегеза, Дар'я Георгіївна-
dc.contributor.authorЛегеза, Дарья Георгиевна-
dc.contributor.authorLeheza, Daria-
dc.date.accessioned2019-02-05T09:13:10Z-
dc.date.available2019-02-05T09:13:10Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5730-
dc.description.abstractМетодика дослідження конкурентоспроможності проводиться через використання інтегрального показнику. Це надає можливість розрахувати та порівняти між собою конкурентоспроможність різних видів продукції протягом 2012—2014 років. Результати дослідження ґрунтуються на аналізі показників ефективності реалізації продукції сільськогосподарськими підприємствами на регіональному рівні. Автор обґрунтовує рівень конкурентоспроможності підприємств залежно від їх умов реалізації продукціїuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКНЕУuk
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка та підприємництво: збірник наукових праць молодих учених та аспірантів (у 2 частинах);Частина 2 № 34-35 (С. 166-179)-
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectячміньuk
dc.subjectсоняшникuk
dc.subjectріпакuk
dc.subjectефективність реалізаціїuk
dc.subjectпоказник конкурентоспроможностіuk
dc.titleУправління конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств на регіональному рівніuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Менеджмент

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3-166-179.pdf412.5 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.