Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5665
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Найченко, В. М. | - |
dc.contributor.author | Яцух, Олег Васильович | - |
dc.contributor.author | Яцух, Олег Васильевич | - |
dc.contributor.author | Yatsukh, Oleh | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-31T11:15:51Z | - |
dc.date.available | 2019-01-31T11:15:51Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5665 | - |
dc.description.abstract | Спосіб підготовки плодів до зберігання, який включає обробку їх шляхом занурення у водний 4% розчин хлориду кальцію, який відрізняється тим, що експозиція обробки становить дві хвилини, а після обробки плоди зберігають в упаковці типу "конверт" з поліетиленової плівки | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державний департамент інтелектуальної власності | uk |
dc.subject | зберігання рослинної сировини | uk |
dc.subject | зберігання яблук | uk |
dc.subject | хлористий кальцій | uk |
dc.subject | посилене в'янення плодів яблуні | uk |
dc.title | Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 12201 "Спосіб деклараційного петенту до зберігання" | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 - 2006.pdf | 104.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.