Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5570
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мілько, Дмитро Олександрович | - |
dc.contributor.author | Милько, Дмитрий Александрович | - |
dc.contributor.author | Milko, Dmytro | - |
dc.contributor.author | Рябов, Р. М. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-25T09:24:16Z | - |
dc.date.available | 2019-01-25T09:24:16Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/5570 | - |
dc.description.abstract | Приготування однорідних кормових композицій з зернових та стеблових матеріалів, та їх змішування є розповсюдженим процесом. У багатьох випадках від його якості залежить продуктивність та здоров’я тварин. Незважаючи на те, що зернові матеріали переробляються у промисловості з давніх часів, змішування сипких матеріалів і в даний час залишається, недостатньо вивченим фізичним процесом. Це пояснюється тим, що твердий стан речовини є більш важким предметом для наукового дослідження, ніж рідкий або газоподібний його стан. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЦНТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми конструювання, виробництва та експлуатації сільськогосподарської техніки : матеріали XІ Міжнародної науково-практичної конференції (Кропивницький, 1–3 листопада 2017 р.);С. 41-42 | - |
dc.subject | зернові матеріали | uk |
dc.subject | методи змішування | uk |
dc.subject | стеблова сировина | uk |
dc.subject | компоненти кормової суміші | uk |
dc.subject | змішувач комбінованих кормів | uk |
dc.title | Підвищення ефективності процесу змішування комбінованих кормів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ilovepdf_com-42-43.pdf | 485.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.