Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4920
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пащенко, Юлія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Пащенко, Юлия Петровна | - |
dc.contributor.author | Pashchenko, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Дюжикова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Данченко, Елена Александровна | - |
dc.contributor.author | Danchenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-22T09:26:17Z | - |
dc.date.available | 2018-11-22T09:26:17Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4920 | - |
dc.description.abstract | Захист біомолекул від пошкоджуючого впливу здійснюється багаторівневою системою антиоксидантного захисту, яка включає ферментні і низькомолекулярні антиоксиданти. Найбільш ефективним жиророзчинним антиоксидантом традиційно вважається вітамін Е. Останнім часом з’явилась достатня кількість експериментальних даних, що доводять необхідність переводу вітаміну Е з розряду «безпечних» і корисних для людини вітамінів у розряд сполук, що мають високу біологічну активність і здатних, залежно від багаточисельних факторів, проявляти як позитивний, так і негативний вплив на організм людини. Отже, питання про механізми реалізації антиоксидантної дії вітаміном Е залишаються спірними і потребують подальших досліджень | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Фізіолого-біохімічні і технологічні аспекти охорони навколишнього середовища: збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 90-річчю заснування Мелітопольського державного педагогічного університету (Мелітополь, 13-14 листопада 2013 р.);C. 29– 31 | - |
dc.subject | вітамін Е | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | вплив Е-вітамінної забезпеченості | uk |
dc.subject | гуси | uk |
dc.subject | стан системи антиоксидантного захисту | uk |
dc.subject | коефіцієнт антиоксидантної активності (Каоа) | uk |
dc.title | Вплив Е-вітамінної забезпеченості на антиоксидантний статус гусей в ембріональному і ранньому постнатальному онтогенезі | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.