Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4806
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАлексєєва, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorАлексеева, Ольга Николаевна-
dc.contributor.authorAleksieieva, Olha-
dc.date.accessioned2018-11-19T09:48:07Z-
dc.date.available2018-11-19T09:48:07Z-
dc.date.issued2011-10-24-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4806-
dc.description.abstractПерсик — одна з найперспективніших плодових кісточкових культур Південного Степу України. Його плоди характеризуються високими десертними якостями, універсальним використанням. Персик — дуже інтенсивна культура: він рано вступає в плодоношення (на 2-4 рік після посадки), швидко нарощує урожай, має тривалий період надходження плодів - 3,5-4,0 місця, а по рентабельності серед плодових культур займає друге місце після яблук (Соколова, Соколов, 1981)uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesДостижения и перспективы развития селекции, возделывания и использования плодовых культур: материалы международной научной конференции, посвященной 200-летию Никитского ботанического сада;С. 138 - 140-
dc.subjectформування потенційного врожаюuk
dc.subjectперсикuk
dc.subjectЗолотий ювілейuk
dc.subjectРедхавенuk
dc.subjectВаліантuk
dc.titleОсновні аспекти формування потенційного врожаю і нормуючого обрізування різних сортів персикаuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf161.9 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.