Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4806
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алексєєва, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Алексеева, Ольга Николаевна | - |
dc.contributor.author | Aleksieieva, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-19T09:48:07Z | - |
dc.date.available | 2018-11-19T09:48:07Z | - |
dc.date.issued | 2011-10-24 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4806 | - |
dc.description.abstract | Персик — одна з найперспективніших плодових кісточкових культур Південного Степу України. Його плоди характеризуються високими десертними якостями, універсальним використанням. Персик — дуже інтенсивна культура: він рано вступає в плодоношення (на 2-4 рік після посадки), швидко нарощує урожай, має тривалий період надходження плодів - 3,5-4,0 місця, а по рентабельності серед плодових культур займає друге місце після яблук (Соколова, Соколов, 1981) | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Достижения и перспективы развития селекции, возделывания и использования плодовых культур: материалы международной научной конференции, посвященной 200-летию Никитского ботанического сада;С. 138 - 140 | - |
dc.subject | формування потенційного врожаю | uk |
dc.subject | персик | uk |
dc.subject | Золотий ювілей | uk |
dc.subject | Редхавен | uk |
dc.subject | Валіант | uk |
dc.title | Основні аспекти формування потенційного врожаю і нормуючого обрізування різних сортів персика | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.