Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4752
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесніков, Максим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Колесников, Максим Александрович | - |
dc.contributor.author | Kolesnikov, Maksym | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-14T12:26:15Z | - |
dc.date.available | 2018-11-14T12:26:15Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4752 | - |
dc.description.abstract | UK: Досліджено стан ліпофільних та ферментативних компонентів антиоксидантної системи качок протягом яйцекладки. Зафіксовано падіння КТ активності та зростанням СОД, ГПО активності тканин качок в період яйценосності. Виявлено залежність вмісту МДА в печінці та крові качок від Е- та А-вітамінної забезпеченості тканин протягом яйцекладки. EN: The state of duck’s lipophylic and enzymatic antioxidant system during egg-layer period was investigated. It has established the decreasing of CAT activity and increasing of SOD, GPx activities of duck’s tissues. The relation between MDA and vitamin E, A content in duck’s hepatic and blood tissues during egg-layer period was found. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Львівської нац. акад. вет. медицини;Т. 7, № 3(26), ч. 2 (С. 61-67) | - |
dc.subject | антиоксидантна система | uk |
dc.subject | пероксидація ліпідів | uk |
dc.subject | яйценосність | uk |
dc.subject | качки | uk |
dc.title | Стан антиоксидантної системи організму качок в період яйценосності | uk |
dc.title.alternative | The state of duck’s organism antioxidant system during egg-layer period | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Рослинництва та садівництва ім. професора В.В. Калитки |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.