Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4752
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесніков, Максим Олександрович-
dc.contributor.authorКолесников, Максим Александрович-
dc.contributor.authorKolesnikov, Maksym-
dc.date.accessioned2018-11-14T12:26:15Z-
dc.date.available2018-11-14T12:26:15Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4752-
dc.description.abstractUK: Досліджено стан ліпофільних та ферментативних компонентів антиоксидантної системи качок протягом яйцекладки. Зафіксовано падіння КТ активності та зростанням СОД, ГПО активності тканин качок в період яйценосності. Виявлено залежність вмісту МДА в печінці та крові качок від Е- та А-вітамінної забезпеченості тканин протягом яйцекладки. EN: The state of duck’s lipophylic and enzymatic antioxidant system during egg-layer period was investigated. It has established the decreasing of CAT activity and increasing of SOD, GPx activities of duck’s tissues. The relation between MDA and vitamin E, A content in duck’s hepatic and blood tissues during egg-layer period was found.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Львівської нац. акад. вет. медицини;Т. 7, № 3(26), ч. 2 (С. 61-67)-
dc.subjectантиоксидантна системаuk
dc.subjectпероксидація ліпідівuk
dc.subjectяйценосністьuk
dc.subjectкачкиuk
dc.titleСтан антиоксидантної системи організму качок в період яйценосностіuk
dc.title.alternativeThe state of duck’s organism antioxidant system during egg-layer perioduk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Рослинництва та садівництва ім. професора В.В. Калитки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
015.pdf515.31 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.