Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4751
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесніков, Максим Олександрович-
dc.contributor.authorКолесников, Максим Александрович-
dc.contributor.authorKolesnikov, Maksym-
dc.date.accessioned2018-11-14T12:18:26Z-
dc.date.available2018-11-14T12:18:26Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4751-
dc.description.abstractUK: З’ясовано особливості впливу екстракту біофлавоноїдів з насіння Vitis v. та синтетичного іонолу на інтенсивність процесів пероксидації ліпідів та стан неферментативної ланки антиоксидантного захисту організму каченят. Встановлено, що досліджувані антиоксидантні препарати знижують вміст МДА, холестерину, загальних ліпідів, сприяють зростанню пулу вітаміну Е і каротиноїдів тканин печінки і крові, підвищують живу масу каченят. RU: Выяснены особенности влияния екстракта биофлавоноидов из семян Vitis v. и синтетичного ионола на интенсивность процессов пероксидации липидов и состояние неферментативного звена антиоксидантной защиты организма утят. Установлено, что исследуемые антиоксидантные препараты снижают содержание МДА, холестерина, общих липидов, способствуют увеличению пула витамина Е и каротиноидов тканей печени и крови, повышают живую массу утят. EN: It was elucidated the peculiarities of bioflavonoid extract from Vitis v. and synthetic BHT influence on lipid peroxidation processes intensity and nonenzymes antioxidant defense state of ducklings organism. It was established that researched antioxidant decline the MDA, cholesterol, lipids content, promote to increasing the vitamin E and carotenoids pool of liver and blood tissues, enhancing of duckling’s body weight.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesАграрні вісті;№ 2 (С. 25-28)-
dc.subjectбіофлавоноїдиuk
dc.subjectпероксидації ліпідівuk
dc.titleВплив екстракту біофлавоноїдів з vitis v. та іонолу на процеси пероксидації ліпідів і ліпофільні компоненти антиоксидантного захисту організму каченятuk
dc.title.alternativeВлияние екстракта биофлавоноидов из Vitis v. и ионола на процессы пероксидации липидов и липофильные компоненты антиоксидантной защиты организма утятuk
dc.title.alternativeThe influence of bioflavonoid extract from Vitis v. and BHT on lipid peroxidation processes and on lipophylic components of ducklings organism antioxidant defenseuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
012.pdf314.06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.