Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4749
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесніков, Максим Олександрович-
dc.contributor.authorКолесников, Максим Александрович-
dc.contributor.authorKolesnikov, Maksym-
dc.contributor.authorХораськіна, Л. О.-
dc.contributor.authorРослов, О. О.-
dc.contributor.authorДокунін, М. В.-
dc.date.accessioned2018-11-14T10:06:40Z-
dc.date.available2018-11-14T10:06:40Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4749-
dc.description.abstractUK: Вивчали вплив різних концентрацій екстракту біофлавоноїдів з виноградного насіння на стан антиоксидантної системи. Виявлено уповільнення ПОЛ, активацію СОД, каталази, гіпохолестеринемічний ефект та зростання рівня вітаміну Е, B–каротину. RU: Изучали влияние различных концентраций экстракта биофлавоноидов из виноградной косточки на состояние антиоксидантной системы. Выявлено снижение ПОЛ, активирование каталазы и СОД, гипохолестеринемический эффект и возростание уровня витамина Е, B–каротина. EN: The influence of bioflavonoids’ different concentration of water extract from grapes seeds on antioxidant system condition was studied. It has established the reduce of LPO, activation of catalasa and SOD, hypocholesterinemia effect, vitamin E and B–carotin level increasing.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Нац. аграр. ун-ту;Вип. 34 (С. 25-29)-
dc.subjectбіофлавоноїдиuk
dc.subjectантиоксидантна системаuk
dc.subjectкачкиuk
dc.titleВплив біофлавоноїдів рослинного походження на стан антиоксидантної системи організму качокuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
008.pdf442.93 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.