Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4421
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паламарчук, І. П. | - |
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Kiurchev, Serhii | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Александровна | - |
dc.contributor.author | Verkholantseva, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-17T10:32:05Z | - |
dc.date.available | 2018-09-17T10:32:05Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4421 | - |
dc.description.abstract | Пропонуємо розглянути пшеницю, як об’єкт зберігання, то одними із найбільш важливих показників, які характеризують хлібопекарські властивості зерна пшениці є показники кількості та якості клейковини. Кількість і якість клейковини залежить від сорту та умов вирощування (кліматична зона, тип ґрунту, погодно-кліматичні умови, попередник, зона зрошення, система удобрення). Класність зерна пшениці нормується кількістю та якістю клейковини, хоча перевага надається вмісту білка. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.); | - |
dc.subject | пшениця | uk |
dc.subject | показники кількості клейковини | uk |
dc.subject | показники якості клейковини | uk |
dc.subject | якість хліба | uk |
dc.subject | вміст протеїну | uk |
dc.subject | вміст білка в зерні пшениці | uk |
dc.title | Використання продукта зберігання у виробництві | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-55-55.pdf | 297.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.